okt 19

Kerst in Parijs

Kerst in Parijs

Kerst in parijs en bezoek ook Disneyland® Paris, met deze super deal beleeft u een geweldige stedentrip in een van de mooiste steden. U kunt bij dit arrangement ook toegang krijgen tot Disneyland® Paris in kerstsferen. U overnacht 1 of 2 nachten in een hotel inclusief ontbijtbuffet. De reis maakt u per luxe touringcar of met eigen vervoer. Deze deal zal ongetwijfeld zorgen voor bijzondere overnachtingen.

Kerst in parijs

Beleef de meest betoverende kerst ooit in Parijs en maak het compleet met een dagje Disneyland® Paris! In Disneyland® Paris wordt het kasteel van Doornroosje dit jaar omgetoverd tot een glinsterend winterdecor! Disneyland® Paris beloofd grenzeloos plezier. Maak kennis met de bekendste tekenfilmfiguren en beleef de magische wereld. Beleef de fantastische attracties en prachtige parades.Verwen uzelf en uw gezin met een herinnering voor het leven!

Boek je reis naar

Kerst in Parijs – Programma 3 dagen Parijs.

Dag 1: De heenreis

Op deze eerste dag van onze busreis Parijs zullen wij vroeg in de ochtend vertrekken richting Parijs. In de namiddag zullen wij arriveren in Parijs. Onze chauffeur zal u nog een aantal mooie bezienswaardigheden van Parijs laten zien waaronder Het Louvre, Place de la Concorde, Place Vendôme, Avenue des Champs-Élysées, Seine en de Dôme des Invalides. Daarna heeft u vrije tijd om zelf de stad te verkennen en kunt U eventueel deelnemen aan de boottocht over de seine (exclusief). De chauffeur zal u in de avond weer komen ophalen om u vervolgens naar het hotel te brengen.

Dag 2: Disneyland® Paris

We beginnen deze dag met een heerlijk ontbijt buffet. Na het ontbijt zullen wij u per bus naar Disneyland® Paris brengen. Hier heeft u een hele dag vrije tijd in Disneyland®. De chauffeur zal u in de avond weer komen ophalen om u vervolgens weer naar het hotel te brengen.

Dag 3: De terugreis

Na het ontbijt vertrekken wij naar Montmartre. Hier krijgt u de gelegenheid om de prachtige basiliek Sacré-Coeur te bezichtigen. Ook kunt u het mooie kunstenaars plein Place du Tertre bezoeken. In de middag beginnen wij aan onze terugreis richting Nederland. Voordat wij u weer afzetten bij uw opstapplaats wordt u nog in de gelegenheid gesteld om een hapje te eten. Hiermee eindigt onze busreis Parijs.

Boek de deal