okt 21

Kerstmarkt Düsseldorf


Kerstmarkt Düsseldorf 2016

Bezoek de kerstmarkt van Düsseldorf en blijf overnachten in een luxe viersterren hotel. De kerstmarkt van Düsseldorf staat bekend om de sprookjesachtige kerstsfeer. Verschillende pleinen en straten zijn omgetoverd tot een sprookjesachtige omgeving. Er staan vele kraampjes met allerlei kerstartikelen, hapjes en drankjes. Geniet van deze kerstmarkt en blijf overnachten in een luxe hotel. Bijzondere overnachtingen heeft voor de kerstmarkt in Düsseldorf een fantastische aanbieding voor u gevonden. Een luxe hotel in Düsseldorf, nabij het openbaar vervoer, parkeergelegenheid voor uw auto en een heerlijk ontbijtbuffet in de ochtend.

kerstmarkt dusseldorf

Kerstmarkt Düsseldorf: Inhoud van de deal

  • 4-sterren plus hotel
  • Inclusief ontbijtbuffet
  • Bus- en tramhalte nabij
  • Bezoek de kerstmarkten
  • Reisduur:  2, 3, 4, 5 dagen
  • Aanbieder: Kras
  • Prijs: Vanaf €49 p.p.

Kerstmarkt Düsseldorf : Data en tijden

De kerstmarkt in Düsseldorf 2016

Zondag t/m donderdag van 11.00 – 20.00 uur

Vrijdag en zaterdag van 11.00 – 21.00 uur

Boek deze deal

Kerstmarkt Düsseldorf – Informatie

Denkt u aan Düsseldorf, dan denkt u ook ongetwijfeld aan de gezellige kerstmarkt! De Düsseldorfer kerstmarkt is één van de mooiste van Duitsland. U zult zien waarom! De kerstversieringen veranderen de stad gedurende vijf weken in een winters sprookje. U geniet tijdens deze kerstmarkt volop van gezellige kraampjes, veel lichtjes, Glühwein en allerlei koopjes. In iedere straat en op ieder pleintje van de binnenstad valt wel iets te beleven. De mooiste kerstmarkten vindt u op de ‘Engeltjesmarkt’ en op de Heinrich-Heine-Platz. Neem ook zeker een kijkje bij de kraampjes voor het historische stadhuis. Hier vertonen kunstambachtslieden hun vaardigheden. Als u nog tijd over heeft, bekijk dan eens de wereldberoemde Königsallee. Deze straat is een bonte verzameling van elegante etalages en gezellige terrasjes.

Niet alleen de gezellige kerstmarkt is een bezoek meer dan waard. Op de Gustaf Grundgens Platz vindt u een prachtige schaatsbaan. Verder vindt u op de Schadowplatz, speciaal voor de allerkleinsten een overdekt poppentheater en een prachtige draaimolen.

Boek de deal