okt 18

Wellness deal

Wellness deal 75% korting

Wellness deal in vernieuwde Zwaluwhoeve, 1 overnachting in het naastgelegen hotel De Tippe en 2 dagen gratis toegang tot de wellness faciliteiten van de Zwaluwhoeve voor de verrassend lage prijs van slechts €25 per persoon. Deze unieke wellness deal is niet alleen leuk voor u zelf, maar is ook een geweldig cadeau om te geven. Geniet samen van deze zeer relaxte wellness deal.

wellness deal

Wellness deal: Inhoud van de deal.

 • 1 overnachting o.b.v. logies
 • 2 dagen entree De Zwaluwhoeve t.w.v. € 63,00 p.p.
 • Vrij gebruik scrubzout, shampoo en showergel
 • Zwaluwhoeve 100 m. van hotel De Tippe gelegen
 • Deelname aan Veluwse opgietingen o.b.v. beschikbaarheid
 • Gratis Wifi en parkeren
 • Binnen 10 minuten in het gezellige vissersstadje Harderwijk
 • Te boeken tot oktober 2016!

Wellness deal – 2 dagen ontspannen in De Zwaluwhoeve

Heerlijk ontspannen in de vernieuwde Zwaluwhoeve en overnachten in het naastgelegen Hotel de Tippe. Dit kan nu tegen een fantastisch lage prijs. u geniet van de heerlijke opgietingen, warme baden en sauna’s. U komt helemaal tot rust met dit supergoedkope wellness pakket! U kunt alle twee de dagen genieten van alles wat de vernieuwde Zwaluwhoeve u biedt! Dit is met recht een topaanbieding die zelfs bij bijzondereovernachtingen niet vaak voor komt. 2 dagen geniten van een wellness arrangement voor zo’n prijs, wie wilt dat nou niet? Profiteer daarom ook snel van deze aanbieding. De toegangskaartjes voor 2 dagen vernieuwde Zwaluwhoeve bedragen normaliter € 63,00 p.p. en zijn bij deze deal inclusief, u bespaard met deze deal 75%!

Wellness deal – Zwaluwhoeve

Sauna & Beautyresort De Zwaluwhoeve is een groot complex, gelegen op de Veluwe nabij Harderwijk, waar de knusheid niet verloren is gegaan. Met een oppervlakte van 45.000m2 vindt u hier alle ruimte om optimaal te kunnen ontspannen en genieten.

Naast de vele sauna’s beschikken het Wellnessresort over een beautyfarm, een beautycottage, een relaxruimte, 2 restaurants, een loungeruimte, een groot zwembad, bubbelbaden, een sunshower, een prachtige hamam, een mooie grote tuin en nog veel meer.

 • De Zwaluwhoeve is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur.
 • Elke dinsdag en iedere 1e & 3e zondag van de maand is er badkledingdag, de overige dagen is het dragen hiervan niet toegestaan.
 • Vanaf de leeftijd van 12 jaar is iedereen welkom. Personen tussen de 12 en 18 jaar mogen de Zwaluwhoeve alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Hier mag De Zwaluwhoeve, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen.

Wellness deal – Ontbijten in Hotel de Tippe

Ontbijten kan dagelijks tussen 08.30 uur en 10.00 uur in ‘Ravi’s eten en drinken’ op de begane grond van Hotel de Tippe. U hoeft niet gereserveerd te hebben om gebruik te maken van het ontbijt. Hotel de Tippe serveert een heerlijk ontbijt voor slechts € 10,00 per persoon. De kosten voor het ontbijt dient u direct te voldoen aan de bar in het restaurant. Op zonnige dagen is het bovendien mogelijk om op het terras te ontbijten.